perjantai 22. lokakuuta 2010

Kerjäläistyttömekko

Kuinka pahasti ihminen voi tilkkuuntua?





Hyvin neuroottisesti.

(Tilkkumekko ommeltu erivärisistä satiini-,
pitsi- ja samettikangaspaloista.
Koen suuruudenhulluuden, perfektionismin ja onnistumisen riemun oireita)

8 kommenttia:

  1. Sinä teet niin ihania vaatteita,voi jestas :))

    VastaaPoista
  2. Ihana mekko. Ps. Sirkusorkesteri... mennyt maku, kun joka kerta olet melkein tissit paljaana. Se on jo nähty. Muuta ideaa kehiin. (Vaikkei tämä oleellisin asia olekaan taiteessanne.)

    VastaaPoista
  3. Kiitos mekkokommenteista :>

    Rautaneito: Olenkin ihmeissäni, miten minulla on riittänyt kärsivällisyys tuohon tilkkujen kanssa leikkimiseen. Kärsivällisyyteni on yleensä aika rajallinen, mutta tilkkuihin olen kai niin hurahtanut, että jaksan väkertää niitä hyvällä keskittymiskyvyllä :>

    Anonyymi: Kiitos palautteesta, oletan että olet nähnyt joitain keikkojamme? "Lähes tissit paljaana" eli tasseleissa olen ollut kaikilla viimeaikaisilla keikoillamme ainakin yhdessä esityksessä. Koska tuon Sirkusorkesterin mukana lavalle pääasiassa burleskia, tasselit ovat mielestäni jollain tavalla lähes aina osa lavaesiintymistäni. Vaihtelevuutta yritän keksiä koko ajan, riippuu siitäkin, missä keikka vedetään ja ollaanko samassa paikassa oltu ennen. (Uusia ideoita otetaan toki vastaan!)

    Toivottavasti tissini eivät ole vieneet makua koko Sorkin toiminnasta; esitykseni ajaksi voi toki aina sulkea silmänsä tai hakea tiskiltä lisää juotavaa ;> Siispä uusia metkuja odotellessa ja hiljaa hyvää tulee.

    VastaaPoista
  4. Kiva mekko! Miten sä oot tehny ton yläosan, tai siis miten se pysyy ylhäällä? Onko se vaan ommeltu tosi tyköistuvaksi vai onko siinä kuminauhaa vai mitä?

    VastaaPoista
  5. se on ommeltu korsettimalliseksi (en laittanut kuitenkaan luita tms), eli koottu useista palasista ja nuppineulattu päälle vielä niin että olisi hyvin tyköistuvainen, kun vetoketjun pistää takaa kiinni. Ei ole siis kummareita tai muita kepulikonsteja :>
    Olihan taas selkeä selitys.

    VastaaPoista

miljoona unelmaa