maanantai 18. lokakuuta 2010

Älppäreitä päivälliseksi!

Päivän uunituoreena reseptinä tarjoillaan
roskiksesta löytyneitä,
uunissa hyvin haudutettuja levykulhoja:

Lämmitä uuni sataan asteeseen
ja aseta levy uuninkestävän kulhon päälle,
joka on hieman pienempi kuin itse levy.

Levyn päälle kannattaa vielä pistää uuninkestävä purkki,
joka painaa levyn keskustaa sulaessaan kohti kulhon pohjaa.

Levyn sulamiseen menee n. 4-8 minuuttia,
jonka jälkeen kulhoa voi vielä uunista otettuaan
muokata käsin.
Levyn muokkaaminen kannattaa tehdä hanskat kädessä,
koska levy on petollisen kuuma tultuaan uunista.

Anna levyn jäähtyä
ja täytä kulho esimerkiksi isoäidin helmikoruilla
tai pipareilla.

Kutsu kaikki ystäväsi levykulhopäivälliskutsuille;
mikä loistava syy viettää ihanaa päivää ihanien ihmisten kesken.






Kierrätystä parhaimmillaan:
näitä minä haluan lisää!

Laa la laa,
dyykkaamaan,
laa la laa...

3 kommenttia:

  1. Pakko päästä koklaamaan! Tosi ihastuttava blogi sulla, vasta eksyin tänne kun suositeltiin. Jään seuraamaan :)

    VastaaPoista
  2. Kannattaa kokeilla, minä olen ainakin aika myyty meidän uusiin keittiönkulhoihin :> Kivaa ja nopeaa näpräilyä.

    Yellow Lizard: Kaunis kiitos ja ihanaa saada uusia seurailijoita tänne :>

    VastaaPoista

miljoona unelmaa